Криминално проявен и осъждан мъж е бил задържан от служители

...
Криминално проявен и осъждан мъж е бил задържан от служители
Коментари Харесай

Рецидивист от Драгоман е задържан за 72 часа за хулиганство

Криминално проявен и осъждан мъж е бил арестуван от чиновници на РУ- Сливница нощес за осъществени от него груби хулигански прояви, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Около 18 часа в полицията постъпил сигнал за мъж в нетрезво положение, който предизвика скандал с личния състав и клиентите на кафе - павилион на ул. "Александър Стамболийски " в Драгоман. Изпратените на място чиновници на реда открили причинителя, връчили му сигнален протокол, след което той се отправил към дома си.

Два часа по- късно полицейските чиновници още веднъж били потърсени за подпомагане в същото заведение. Оказало се, че към момента под влияние на употребявания алкохол, 47- годишният драгоманец се е върнал и буйства - псувал, обиждал и заплашвал личния състав и клиентите, съзнателно преобърнал масите и столовете, опитал дори да събори металната структура на павилиона.

Заради осъществените от него хулигански дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, престъпно проявеният и осъждан мъж е арестуван незабавно за период до 24 часа и против него е формирано бързо произвеждане. След отчет на събраните доказателства в районната прокуратура му е повдигнато обвиняване и мярката му за задържане е удължена до 72 часа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР