Криминално проявен 46-годишен перничанин е задържан за изнудване и заплахи.

...
Криминално проявен 46-годишен перничанин е задържан за изнудване и заплахи.
Коментари Харесай

Криминално проявен 46-годишен перничанин е задържан за изнудване и заплахи.

Криминално проявен 46-годишен перничанин е арестуван за изнудване и закани. Разследването е стартирало след сигнал за изнудване. Потърпевш мъж бил заставен да даде 20 000 лв., като получил и закани за физическо увреждане. След като с разпореждане на Софийската районна прокуратура било формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, чиновници на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ подхванали по случая редица издирвателни и следствени дейности.

В хода на оперативната работа антимафиотите изяснили самоличността на причинителя и подхванали дейности за задържането му.

Полицията разпитва задържаните

На 20 септември чиновници на ГДБОП арестували мъжа на столично кръстовище, директно откакто получил сумата от 11 800 лв.. Последвали процесуално-следствени дейности, при които паричната сума е конфискувана от управлявания от арестувания автомобил, а при претърсвания на четири адреса са открити и конфискувани материални доказателства, съотносими към незаконната му активност.

Перничанинът е притеглен в качеството на обвинен. Мярката му за задържане до 72 часа след това е доказана от съда и на обвинения е наложена непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР