Криминалистите от ОД на МВР в Бургас приключиха работата по

...
Криминалистите от ОД на МВР в Бургас приключиха работата по
Коментари Харесай

Задържаха убиеца на влюбената двойка, разстреляни като кучета в Слънчев бряг

Криминалистите от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас завършиха работата по разкриването на показния разстрел в Слънчев бряг при започване на сезона. Задържан и откаран в ареста е килърът – някогашният другар на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен предприемач от Нова Загора.
„ Всички условия към това тежко закононарушение са изяснени. За нас казусът е завършен – с арест “, съобщи чиновник на Министерство на вътрешните работи.

Полуделият от ревнивост зарязан ухажор имал информация, че Коста Николов – Миджурина и интимната му половинка ще дойдат с тузарския Мерцедес в хотел „ Бахами “. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал, написа още Флагман.бг.

При разстрела Миджурина е бил облечен с извънредно скъпи, маркови облекла, часовникът на ръката му бил за десетки хиляди евро, а златните му ланци и пръстените – най-малко 5 кг.

Остава мистерия до какъв брой е била влюбена в хазартния необут 25 години по-младата му другарка Симона от Велико Търново, както и кой е подал информация на екслюбимия й за къде пътуват и къде ще паркират Мерцедеса.

Крупният предприемач Коста Миджурина от Нова Загора и приятелката му бяха убити в мерцедес в Слънчев бряг. Миджурин е измежду известните фигури в хазартния бизнес, той държи и бутиков хотел в родния си град. Негово е и казино " Гладиатор " в центъра на Бургас. 55-годишният предприемач има и транспортна компания.

Той е бил притежателят на първата игрална зала с покер автомати в снек бар Централ в Слънчев бряг от 1991 година Към момента има четири зали за
хазарт и в Несебър, Слънчев бряг и две в Нова Загора.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР