Криминалисти са задържали криминално проявен, отглеждал наркооранжерия във вилна зона

...
Криминалисти са задържали криминално проявен, отглеждал наркооранжерия във вилна зона
Коментари Харесай

Ударна спецакция! Криминалисти закопчаха бандит, отглеждал наркооранжерия във вилна зона в Лом /снимки/

Криминалисти са задържали престъпно проявен, отглеждал наркооранжерия във вилна зона в Лом, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Той е бил хванат в хода на профилирана полицейска интервенция по линия "Наркотици " във вилна зона „ Садовете “ в Лом. В региона над павилион "Окопа ", в зарязан парцел с гъста растителност, униформени заловили 43-годишен престъпно проявен и осъждан от крайдунавския град. Мъжът се грижил за 33 растения от типа на конопа, окопани и привързани към спонтанни колове. Те са с височината от 25 см до 1.8 метра, като директно до тях са открити и конфискувани саксии и празни туби от минерална вода. Във вилна сграда в двора на парцела са открити туби с вода и самостоятелен контейнер за предпазване на дъждовна вода.
При задържането му хитрецът направил опит да изхвърли от джоба на панталоните му полиетиленов плик, съдържащ 5 пакетчета със 6.4 грама суха зелена листна маса канабис, само че това не останало неусетно от униформените.
При последвалото претършуване в дома му в Лом са конфискувани още 7 саксии със засадени в тях канабисови растения и две електронни везни. 43-годишният е арестуван в полицейския арест на районно управление (на МВР) Лом за 24 часа. По случая са формирани досъдебни производства по член 354в и член 354а от Наказателен кодекс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР