Криминалисти от Благоевград разкриха за часове кражба от частен дом,

...
Криминалисти от Благоевград разкриха за часове кражба от частен дом,
Коментари Харесай

Внимавайте кого пускате в дома си! Любовна двойка квартиранти ограби хазяите си в Благоевград, арестувани са

Криминалисти от Благоевград разкриха за часове кражба от частен дом, осъществена по време на Великденските празници. Както към този момент съобщихме, Стоян В. подава завчера тъжба в полицията, че е бил ограбен, до момента в който отсъствал със фамилията си за времето от 13-ти до 17 април.

Крадците, проникнали в дома му през разрушен прозорец и отмъкнали малко над 3 000 лв., оставени на предпазване в кутия в една от стаите на жилището. След часове разследаване и оглед на мястото крадците бяха арестувани. Оказа се, че са любовна двойка квартиранти на фамилията, които потънали до шия в бързи заеми.

Притиснати от кредиторите си те решили да ограбят хазяите си. Момичето, освенче било на квартира, било ангажирано с разчистване на дома понякога. Знаела е къде притежателите държат пари.Заедно с обичания и проникнали в жилището и взели парите, без да разхвърлят нищо в жилището. Така подсказали на ченгетата, че не са опитни крадци, които тършуват до момента в който намерят плячката, а са вътрешни хора, които имали информация за парите. Вчера в ранния следобяд двойката пишман обирджии са арестувани.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР