Криминалистът Борислав Гецев е новият началник на полицейското управление в

...
Криминалистът Борислав Гецев е новият началник на полицейското управление в
Коментари Харесай

Прогноза на Struma. com потвърдена: Борислав Гецев е новият началник на ПУ на МВР в Петрич!

Криминалистът Борислав Гецев е новият шеф на полицейското ръководство в Петрич, през днешния ден той е бил показан на състава на полицейското ръководство, отпред на което беше Илия Тупаров, разбра Struma.com. Както писахме преди дни, Тупаров се мести да живее и работи в Благоевград и е назначен на работа в Икономическа полиция като действен служащ.

Новият шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград Д. Димитров удовлетвори настояването на Тупаров да напусне ръководството заради персонални и фамилни аргументи и промяна на местоживеенето. Това е формалният мотив за промяната му сега.

Припомняме,че Илия Тупаров застана отпред на ПУ на Министерство на вътрешните работи по времето на неговия състудент и другар Георги Кандев, който не съумя да го реалокира до момента в който беше отпред на полицейската дирекция.

Според наши източници, резултатите в тежкото полицейско ръководство не са положителни, изключително по линия на наркоразпространението. В меката на дрогата, количеството на хванатите опиати е нищожно. В последните 2 години бяха необичайност и сполучливите полицейски интервенции, свързани с трафика на опиати, като се има поради, че петричкото полицейско ръководство работи на територията на 2 граници, през които минава наркотрафикът..

Коментира се, че и микроклиматът в ръководството е мощно влошен, тъй че новият полицейски началник е изправен пред съществено предизвикателство да овладее ситуацията в региона и увеличи резултатите в полицейското ръководство.
П. Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР