Криминален психолог с дълги години стаж разобличи публично Диана Димитрова.

...
Криминален психолог с дълги години стаж разобличи публично Диана Димитрова.
Коментари Харесай

Криминален психолог изобличи публично Диана Димитрова: Тази дама лъже безогледно и й личи!

Криминален психолог с дълги години стаж разобличи обществено Диана Димитрова. Експертът Тодор Тодоров даде изявление, в което прегледа държанието на актрисата от началото на абсурда с Юлиан Вергов и уточни много несъответствия.

На първо място той съобщи, че съгласно него Диана прикрива съществени неща по проблема или необмислено лъже, тъй като тя нито един път не назова името на нападателя си, който непрекъснато наричаше " лицето ".

" Какво лице, какво тяло?! Щом приказваш пред цялата страна, щом твърдиш, че имаш 30 очевидци, щом към този момент и прокуратурата работи, за какво не кажеш името?! Това приказва за боязън. Страх, че някой ден това лице може да те осъди за клюка и за укриване на обстоятелства, които са от голяма значимост за процеса ", сподели Тодоров.

Той призна, че е изгледал последното изявление на Димитрова, само че е изгледал и нейни остарели такива. Само пред Светльо Иванов обаче тя е пипала косата си и си е играела с нея, когато й се зададе неуместен въпрос. А това, съгласно специалиста, се прави от човек, криещ нещо. Както и склонността да дава отговор на въпроса с въпрос, а не с пряк и съответен отговор.

Тодоров останал с извънредно неприятно усещане и от обстоятелството по какъв начин една сякаш засегната жена, искаща правдивост, не стопира да прави реклама на себе си, на книжките си и на изложбата си в миг, когато тематиката би следвало да е напълно друга.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР