Криминален психолог направи взривяващ коментар на политическата криза у нас.Публичното

...
Криминален психолог направи взривяващ коментар на политическата криза у нас.Публичното
Коментари Харесай

Криминален психолог: Има косвени жертви - остатъците от доверие в народа

Криминален психолог направи взривяващ коментар на политическата рецесия у нас.

Публичното държание на Христо Иванов е сред свещеник и делфински влъхва. Непрекъснато вкарва метафизичен разсъждения и приказва с метафори. Дава верен, само че не поучителен звук. Това може би е опит да се извлече най-много от обстановката без репутационни вреди. 

Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS престъпният психолог Росен Йорданов. Той употребява и престъпна терминология, с цел да опише политическата рецесия. " За да се реши дали една рецесия е сполучливо позволена, първо се гледа дали има жертви - директни и косвени. а също и дали е хванат похитителят. Макар да нямаше директни, имаше косвени - остатъците от доверие в народа. Похитителите също не са хванати ", заключи Йорданов.

Според него гневът и яростта в ГЕРБ стартират да вземат връх. " Те бяха в отбранителен, извинителен и оправдателен режим. Не дадоха опция на Борисов да се отдръпна почтено, само че той даде доста стъпки обратно ", счита той. Йорданов изрази удивлението си от самочувствието на Политическа партия. " Говорят с самоувереност, раздават морални послания. Нямат цялостна самостоятелност, зад тяхното държание стоят други хора, които вземат решенията. Те придават и смелостта, която липсва на Петков и Василев ", акцентира психологът.

Думите на водача на Българска социалистическа партия той разяснява по този начин: " Нинова прояви мощ. Не може да не бъде похвалена за тази постъпка, съгласно мен самостоятелна. Изглеждаше като деяние на човек, който е взел неасистирано решение ", означи Йорданов, написа novini.bg.

По думите му Вежди Рашидов е бил доста тъжен от обстановката. " Това е тъгата, която въплъщава по-възрастните генерации, които си задават въпроса за какво ходихме по манифестации преди 30 години. Тангото е танцът, който въплъщава добре работещ парламент. Депутатите се разделиха на две - на страхуващите се, че ще счупят страната и такива, които продължиха да си играят ", безапелационен е той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР