Крими. Това е акцентът на днешния 10 октомври, що се

...
Крими. Това е акцентът на днешния 10 октомври, що се
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: бандите на София

Крими. Това е акцентът на днешния 10 октомври, що се отнася до събитията в България. Може и да се перифразира великия филм на Мартин Скорсезе " Бандите на Ню Йорк ", въпреки че подтекстът е друг.

Сириец бе погубен " като на филм " в столичния квартал " Красна поляна " - показно.

Прочут автокрадец на първокласни коли пък бе арестуван, до момента в който разбива поредно скъпо возило. Показно.

А прокуратурата, ДАНС и Министерство на вътрешните работи оповестиха, че са разрушили група от 12 души, пращала за Русия артикули и произведения с допустима " двойна приложимост ", разбирай бинокли, оптически мерници, авиационни радиостанции, балистични измерватели и други

Още нещо от България - досегашната депутатка и председателка на Народното събрание Ива Митева бе съкратена като шефка на най-важната дирекция в Народното събрание - законодателната. 

Израел разгласи, че си е върнал контрола на линията Газа, където обаче бушува война, а и доста паралелни спорове и ползи.

В тази връзка, Владимир Путин се изрече за първи път, откогато " Хамас " нахлу и провокира експлоадирането на още един, въпреки и непрекъснат спор.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР