Крими герой от мутренските времена пак влиза зад решеткитеПеньо Мангъров

...
Крими герой от мутренските времена пак влиза зад решеткитеПеньо Мангъров
Коментари Харесай

6 години затвор за Чешкия за изнасилване на пловдивчанка

Крими воин от мутренските времена отново влиза зад решетките
Пеньо Мангъров съден за 2 убийства

Присъда от 6 години затвор постанови Окръжният съд в Пловдив за крими героя от мутренските времена Пеньо Мангъров – Чешкия. Той бе приет за отговорен, че на 6 януари 2019 година е изнасилил три пъти пловдивчанката Р., откакто заплашил и нея, и фамилията й. Съдът го оправда по обвиняването, че преди този момент е отвлякъл с джипа си Р. от кръстовище в Пловдив.

48-годишният мъж и жертвата му се срещнали в „ Инстаграм “ и Чешкия дошъл със скъпия си джип да я вземе и заведе до София. Според защитната му теза Р. се качила непринудено, дори карала джипа по автомагистрала „ Тракия “.

Пеньо Мангъров е от Карлово и няма роднинство с известния доктор със същата фамилия. В началото на 90-те години, още като 19-годишен Пеньо отпътува за Чехия, с цел да не служи в казармата. Там става част от български банди за дрога, сводничество и обири на коли. Срещу него започнаха каузи за присъединяване му в две поръчкови убийства в Чехия през 1998 и 1999 година, само че по този начин и не се стигна до дефинитивни присъди. През 2004 година обаче бе наказан на 8 години затвор, отново за обезчестяване в Пловдив и лежи до 2010 година. Оттогава няколко пъти влиза зад решетките с разнообразни обвинявания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР