Крим ще бъде освободен след 6 месеца. Това заяви съветникът

...
Крим ще бъде освободен след 6 месеца. Това заяви съветникът
Коментари Харесай

Съветникът на Зеленски Михаил Подоляк: Същността на "руския свят" е да заплашва, да граби, да убива, да насилва, да краде и мародерства

Крим ще бъде освободен след 6 месеца. Това съобщи съветникът към канцеларията на украинския президент Михаил Подоляк в ефира на телемаратона Freedom. Той даде обещание персонално да дойде в освободената Ялта.
 
" След шест месеца ще отида на крайбрежната улица в Ялта, имам си там едно обичано място, давам обещание ви, че безусловно ще си включа телефона и с вас ще си поговорим какъв би трябвало да бъде свободен Крим. Оттам ще са си отишли всички руснаци, които окрадоха нашето имущество, защото същността на " съветския свят " е да заплашва, да граби, да убива, да насилва, да краде и мародерства ", означи Подоляк. 
 
Той излази убеждението си, че Украйна ще си върне Крим само по боен път. Ако полуостровът не бъде освободен, войната би могла да пламне още веднъж след време.
 
" Крим би трябвало да бъде освободен,преди всичко по боен път, защото тази активност на войната, нейният нелинеен темперамент допускат единствено военно освобождение на всички окупирани територии. Ние, несъмнено, ще се стремим към деокупация на всички територии, включително Крим. Иначе ще последва реваншизъм, нова война, тъ като Русия ще употребява този анклав за провокации и ще се пробва да вземе реванш за изгубената през днешния ден война ", акцентира Михаил Подоляк. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР