Крилото на ЦСКА Георги Йомов продължава да очаква решението на

...
Крилото на ЦСКА Георги Йомов продължава да очаква решението на
Коментари Харесай

Йомов още чака наказанието си

Крилото на ЦСКА Георги Йомов продължава да чака решението на УЕФА по отношение на позитивната допинг проба, която даде през лятото след семейството на Македония ГП. В тялото на родния национал бяха открити следи от метаболид на тестостерона, като се чака глобата му да е сред 2 и 4 години отвън терените. В момента той е със замразени права за период от 90 дни.

Йомов пледира " почтен ", защото е приел неразрешеното вещество неумишлено. ЦСКА е наел швейцарска адвокатска адвокатска фирма да пази национала, а очакванията са, че глобата му ще бъде свалена до 6 месеца.

До 5 октомври играчът трябваше да изпрати всички документи, които е подготвил в своя отбрана към УЕФА. След това се организират съвещания на две комисии на евроцентралата и чуване на крилото, а окончателното му наказване се чака в края на този месец или началото на идващия. След това двете страни имат право на обжалване пред Арбитражния състезателен съд в Лозана. Което значи, че надали Йомов ще научи окончателната си орис преди края на годината, написа " Тема Спорт ".
 Грозното пате на ЦСКА
Грозното пате на ЦСКА

Това е Густаво Бусато
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР