Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев предизвика интереса на клубове

...
Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев предизвика интереса на клубове
Коментари Харесай

Английски агент дойде на мача между ЦСКА 1948 и Лудогорец заради Георги Русев

Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев провокира интереса на клубове от Западна Европа и особено поради него дойде футболен сътрудник от чужбина. Англичанинът Гай Бранстън дойде в София на мача на отбора с Лудогорец, като ползата е от белгийски първокласен клуб, твърди Българска телеграфна агенция. Бранстън работи за въпросния тим като отговорник за Балканите и Източна Европа.

Русев усъвършенства доста персоналните си качества през последните две години, стана неизменима част и от националния тим. През сегашния сезон има 29 мача, 6 гола и 11 асистенции в постоянния сезон, както и 3 мача, 1 гол и 2 завършващи подавания в плейофа от първата шестица в efbet Лига. 

Снощи при равенството 2:2 на ЦСКА 1948 с Лудогорец роденият в Стара Загора флангови състезател се отличи с голово подаване.
 ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата
Русев може да играе както на фланга, по този начин и зад тила на централния нападател. Обучението му като младеж минава през Траяна (Стара Загора), Левски, Септември/ДИТ (София), прекарва съвсем година и половина в Испания в тимовете на Елче и Хетафе. През 2018-а година се причислява към Септември, а от три сезона към този момент е част от ЦСКА 1948.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР