Крилото на Царско село Родни Антуи получи наградата Играч №1″

...
Крилото на Царско село Родни Антуи получи наградата Играч №1″
Коментари Харесай

Родни Антуи е „Играч №1″ на 5-ти кръг

Крилото на Царско село Родни Антуи получи премията „ Играч №1″ за миналия 5-ти кръг на efbet Лига, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Холандецът осъществя и двата гола за триумфа при гостуването на Ботев Пловдив и с това донесе първи три точки за „ царете ” в елита на българския футбол. Антуи получи своя приз с 8 гласа, изпреварвайки единствено с един Мартин Камбуров от Берое, който вкара два гола против Левски на „ Герена ”.

„ В началото на сезона започнахме неприятно, само че не щеш ли в този момент спечелихме първия си мач. Чувстваме все по-голяма убеденост в тима на Царско село. Не мога да кажа какъв брой надалеч ще стигнем в шампионата, тъй като сме нов тим, който към момента се построява. За начало задачата ни е да останем в групата. Разбирам се доста добре с треньора (Никола Спасов; б.р.). Той е открит човек и можем да си приказваме за всичко ”, сподели Антуи, който досега е единственият голмайстор на тима с трите си гола.

„ Нивото в елита на България е сходно на това от Втора лига в Холандия. Тук доста ми харесва природата и се усещам доста добре. Собственикът и старши треньорът бяха доста отворени и в действителност ме желаеха в тима. Убедиха ме да дойда тук, само че без да ме притискат да направя своя избор ”, разяснява още бързоногият състезател. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР