Крилото на Спартак (Варна) - Здравко Димитров, коментира предстоящия сблъсък

...
Крилото на Спартак (Варна) - Здравко Димитров, коментира предстоящия сблъсък
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Ще се върна в Левски, ако ми е писано

Крилото на Спартак (Варна) - Здравко Димитров, разяснява идния конфликт с някогашния му клуб Левски. Пред сътрудниците от " Дарик " и dsport той увери, че не е надъхан за възмездие по отношение на " сините ", а просто да покаже най-хубавото от своята игра:

" Мисля, че съумях да се приспособявам към колектива. Не ми лиши доста време, даже в противен случай, дори прекомерно бързо. Момчетата ме одобриха доста добре. Много прекрасен колектив сме от това което видях. Набирам инерция. Ще видите доста повече от това, което съм сега. Нямам подготовка към момента. Не съм квалифициран физически изцяло. На полусезона ще имам време да се приготвя. Аз към момента съм футболист на Левски. Далеч съм от мисълта, че излизам да им отплащам. Просто излизам да покажа какво мога и се надявам в профил да се види.

Ако е писано да се върна на " Герена ", това което аз извънредно доста желая, ще се върна. Не желая да приказвам с думи, желая да приказвам на терена. В неделя се надявам да покажа добра игра и хората да видят.

" Аз съм уверен, че Спартак (Варна) ще се избави. Виждате каква смяна имаме за два месеца. Победихме Ботев Пловдив, еднакъв с Черно море, еднакъв със Септември. С всеки минал мач демонстрираме по-високо равнище. Сигурен съм, че Спартак Варна ще остане в групата. Личните ми цели са да се развъртвам като футболист. Много скърбя, че в тези седем месеца отмора не можах да упражнявам обичаното ми нещо, което ме прави благополучен. Искам да се развъртвам и да демонстрирам най-хубавото от себе си ".
 Здравко Димитров има право да играе против Левски
Здравко Димитров има право да играе против Левски

Няма специфични рестрикции в контракта му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР