Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов говори пред камерата на

...
Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов говори пред камерата на
Коментари Харесай

Николай Стоянов: Спечелихме турнира с енергия

Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов приказва пред камерата на Sportal.bg , откакто той и неговите съотборници завоюваха трофея от шампионата в памет на Георги Христов. Плевенчани надвиха над Пелистер с 94:89, а Стоянов приключи с 19 точки и 5 асистенции.
 Спартак Плевен победи със златото на шампионата Спартак Плевен победи със златото на шампионата " Георги Христов "
“На първо време спечелихме шампионата с сила. Може би навлизаме в оптимална форма за идните публични срещи. Опитахме се да го покажем в срещата с Черноморец. Днес се опитахме да компенсираме травмата на Барет Бенсън и считам, че успяхме да покажем това лице, което желаеме да реализираме оптимално за формалните мачове. Съставът е доста добър. Имаме класни български момчета, които демонстрират на какво са способни. Консистенцията от всичко това ще бъде доста добре в края на сезона и считам, че ще се поздравим с положителни триумфи. 

Поставена цел нямаме. Първо би трябвало да покажем изисканото от нас на игрището. Оттам нататък с победи ще се храним и ще желаеме повече и повече, както и някой огромен триумф. За нас това е края на пета седмица от подготовката.

Момчетата, които сме здрави, сме подготвени за началото на сезона. Контузията на нашия висок състезател обаче ни се отразява, тъй като един от външните хора минава в подкошието и отсъстваме с един огромен играч. Смятам, че тези, които сме налице, сме в оптимална форма и сме подготвени за идните конфликти ”, съобщи Стоянов.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР