Крилото на Славия Радослав Кирилов бе избран за играч на

...
Крилото на Славия Радослав Кирилов бе избран за играч на
Коментари Харесай

Радослав Кирилов: Славия не трябва да се страхува от Левски

Крилото на Славия Радослав Кирилов бе определен за състезател на 22-ия кръг на Първа лига. Офанзивният футболист разяснява предстощия мач на " белите " с Левски на 3 март.

" Мисля, че против Черно море играхме мощно и спечелихме. Това бе значима победа. Тя ще ни даде самочувствие да играем още по-силно.

Сега следва сложен мач с Левски. Всички знаем, че това е тим с много мощни футболисти. Не би трябвало обаче да се опасяваме, би трябвало да бъдем освободени и да изиграем мача по най-хубавия метод.

Победите оказват помощ, има някакъв напредък, успяхме да спечелим два следващи мача. Придобиваме убеденост. Идват сложни мачове. Има три кръга преди разделянето на шампионата. Трябва да вземем максимума от точките, с цел да влезем в плейофите по най-хубавия метод.
 Снимка 409249
Източник:

Получи се много тежка борба с Ботев Враца. Видяхте какви бяха изискванията на терена. Хората се постараха да изиграем мача по естествен метод. Получи се борба и спечелихме. Колкото до претенциите на тима хазаин, мисля, че в случай че прегледаме противоречивите обстановка, всички виждат, съгласно мен съдията не позволи неточности. Нормално под афект да кажеш някои неща.

Прегледах всички противоречиви обстановки, при моя гол и на Чунчуков няма засади. При гола на Домовчийски, той бе в лека засада. Мисля, че съдията се оправи, само че аз не съм индивидът, който да дава генерална оценка на съдийството.

Попаднах в тим, където се работи умерено. Освободен съм. Играя с приятност. Надявам се да сме готови за Левски. Ще е тежък мач. Но мисля, че тимът е подготвен, ще се раздадем оптимално и се надявам да измъкнем нещо. По-приятно би било да играем на нашия стадион, само че такава е обстановката.

В Италия се играе по-силов футбол на по-бързи обороти, само че техниката е по-ниска. Говоря за долните групи. В Италия се играе по-силов футбол на по-бързи обороти, само че техниката е по-ниска. Концентриран съм върху сегашното. Всеки футболист мечтае за трансфер в огромен шампионат, само че всичко би трябвало да си пристигна от самосебе си.

Надявам се откровено Десподов да се наложи. Той е добър футболист. Радвам се, че националния е в напредък. Дали имам късмет. Всеки български състезател, който се състезава професионално би трябвало да мечтае за националния ", съобщи Кирилов.
 Славия завоюва контролния си мач против Балкан (Ботевград)
Славия завоюва контролния си мач против Балкан (Ботевград)

Единственият гол в мача означи сърбинът Душан Лалатович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР