Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл смълча критиците с представянето

...
Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл смълча критиците с представянето
Коментари Харесай

"Марка": Един ден, в който Бейл не беше проблем


Крилото на " Реал " Мадрид Гарет Бейл смълча критиците с представянето си против Австрия. Звездата на " драконите " означи и двете попадения при триумфа с 2:1, класирал отбора за финалния плейоф от международните квалификации.

Испанските медии обаче не останаха впечатлени от разликата в играта му за клубен и народен тим. " Един ден, в който Бейл не беше проблем ", написа " Марка ".

" Няма смисъл да давам отговор, тъй като би било загуба на време. Коментарите им са отвратителни и те би трябвало единствено да се срамят. Не ме тормозят. ", сподели Бейл.

Всъщност ден преди плейофа в Кардиф, Бейл съобщи, че в последните месеци е напълно фокусиран върху физическата си кондиция и се готви точно за него.



Междувременно " Реал " отпразнува головете на Бейл с обява в обществените мрежи, както нормално. Кралският клуб поздрави по същия метод и Едуардо Камавинга след попадениято му за младежкия отбор на Франция.

" Бейл ще се раздели с " Лос Бланкос " през лятото, откакто беше основен за тима на няколко пъти. Истината обаче е, че като цяло беше разочароващ в последните 4 години. ", допълват от " Марка ".



През актуалната акция Бейл получи късмет за изява от Карло Анчелоти при започване на сезона. От мачовете за Уелс през август последваха травми и спад във формата му. В последните няколко седмици Бейл стартира против " Виляреал ", появи се като запаса против " Пари Сен Жермен " и се оплака от болки в гърба, поради които пропусна Ел Класико, само че те отшумяха съмнително преди основния конфликт с Австрия.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР