Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл пропусна последната тренировка на

...
Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл пропусна последната тренировка на
Коментари Харесай

Трима играчи на Реал Мадрид под въпрос за мача с Райо Валекано

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл пропусна последната подготовка на отбора преди утрешното домакинство на Райо Валекано и съвсем несъмнено няма да е разполагаем за мача, откакто си изкълчи глезена в дуела против ЦСКА (Москва).

На заниманието липсваше и Мариано, като той най-вероятно ще бъде сменен от нападателя на дубъла Кристо, който взе присъединяване в тренировката. Третият състезател, който несъмнено няма да може да играе на следващия ден, е Начо Фернандес, който тренираше на омекотен режим. Негов заместител ще бъде младият Хави Санчес, който при Сантиаго Солари постоянно се включва в тренировките на първия състав.
Bale no se entrenó en la última sesión antes del encuentro contra el Rayo
https://t.co/VqjW98xojV
— AS (@diarioas) December 14, 2018 Останалите футболисти упражняваха обикновено и ще са на линия за срещата с Райо. Марсело и Тони Кроос, които играха против ЦСКА, може да стартират като титуляри. Серхио Регилон също тренира наедно с другите. Солари ще заложи на най-хубавия вероятен състав, като единствената въпросителна пред него е кой да замести Бейл. Ако Кроос е подготвен за 90 минути игра, това ще е той. Ако обаче германецът не е изцяло възобновен, изборът ще падне върху Марко Асенсио. Примера дивисион 16 кръг, събота 15 декември  Реал Мадрид 19:30предстои  Райо Валекано
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР