Крилото на Наполи Хвича Кварацхелия не беше познат за голяма

...
Крилото на Наполи Хвича Кварацхелия не беше познат за голяма
Коментари Харесай

Хвича: Феновете в Неапол ме обичат и се опитвам да им се отблагодаря

Крилото на Наполи Хвича Кварацхелия не беше прочут за огромна част от почитателите по света преди лятото, когато мина в Наполи и стартира да изумява с пробивите и головете си. Той е една от главните аргументи “партенопеите ” да са безапелационен водач в Серия “А ” и да мечтаят за купата. Грузинецът към този момент е любим на почитателите и вниманието, което получава, го радва. 

“Феновете в Неапол ме въодушевяват. Постоянно ме стопират хора, които желаят да се снимаме, да вземат подпис или просто да ми кажат няколко положителни думи. Получавайки такава обич, усещам и огромна отговорност. Длъжен съм да се отблагодаря на последователите и давам всичко от себе си, с цел да ги върша щастливи с играта си ”, съобщи Кварацхелия. 

“Рядко се разхождам из града. В Неапол хората обожават футбола. Първото, което забелязах тук, беше, че всички са луди по играта, без значение от пола и възрастта си. Нямам доста време да изучавам италиански, тъй като след подготовка съм изтощен. Но учителят ми е добър и към този момент знам няколко думи ”, описа грузинецът. 

“Обикновено заран ставам в 8 и ми трябват 15 минути, с цел да стигна до базата. Заксувам, а след това имам подготовка ”, показа още Хвича. 

От началото на сезона някогашният футболист на Локомотив (Москва) и Рубин прави възторг със своите общо 8 гола и 10 асистенции в Серия “А ” и Шампионската лига.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР