Крилото на Манчестър Юнайтед Факундо Пелистри е недоволен от това

...
Крилото на Манчестър Юнайтед Факундо Пелистри е недоволен от това
Коментари Харесай

Звездата на Манчестър Юнайтед признава, че е тъжен от това как са се развили нещата, откакто агентът се прицели в Ерик тен Хаг

Крилото на Манчестър Юнайтед Факундо Пелистри е неудовлетворен от това по какъв начин се е разминал интервалът му чартърен в Гранада, до момента в който екипът на Ла Лига се доближава до изпадане.

22-годишният уругвайски национал съвсем не участваше през първата половина на сезона за Червените дяволи и вследствие на това беше обект на трансферен интерес през януари. Юнайтед глоби шестмесечен трансфер чартърен в Гранада късно през зимния прозорец, с цел да разреши на Пелистри да продължи развиването си.

За страдание на младежа, престоят му в Испания беше ненапълно разбъркан. Въпреки че е играл доста футбол, Гранада се раздели с мениджъра Александър Медина този месец.

И вероятностите са много мрачни, когато става дума за изпадане. Хосе Рамон Сандовал беше определен да размени Медина, само че Гранада е втори от дъното в Ла Лига и на 13 точки от сигурността, до момента в който се насочваме към последните седмици от сезона.

Говорейки пред AUF TV, представен от ESPN, Пелистри изрази разочарованието си от настоящото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР