Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей не бе доволен от представянето

...
Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей не бе доволен от представянето
Коментари Харесай

Текпетей: Не сме доволни от играта, но не мисля, че има егоизъм в отбора

Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей не бе удовлетворен от представянето на тима макар успеха с 1:0 над Андерлехт. Ганаецът счита, че идващия мач би трябвало да се вдигне равнището. Фланговият състезател също по този начин съобщи, че не е склонен с мнението на Кирил Десподов, че в някои обстановки играчи на тима са постъпвали егоистично при опция за гол.
 Лудогорец опази скъп ранен гол и направи крачка към елиминиране на Андерлехт Лудогорец опази скъп ранен гол и направи крачка към елиминиране на Андерлехт
“Бяхме късметлии да не получим гол, може би трябваше да се възползваме повече и от нашите шансове. Не сме удовлетворени от представянето ни, би трябвало да вдигнем равнището си. Надяваме се, че в идващия мач ще се представим доста по-добре и ще потвърдим, че сме най-хубавият тим в България. Не се тормозим за реванша, ще имаме благоприятни условия и там. Ще си извлечем изводите. Не съм склонен, че е имало нарцисизъм. Понякога има обстановки, в които не знаеш какво се случва към теб. Ако видиш. че имаш опция да вкараш стреляш, в случай че има опция да подаваш го правиш ”, сподели Текпетей.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР