Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей може изненадващо да отиде на

...
Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей може изненадващо да отиде на
Коментари Харесай

Футболист на Лудогорец близо до Мондиал 2022

Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей може изненадващо да отиде на Мондиал 2022. Ганайското издание Ghanasoccernet.com разкрива, че той е попаднал в проектите на селекционера Ото Адо и неговият консултант Крис Хютън за контролата преди Световното против Швейцария. Очаква се в този мач да играят няколко футболисти, които треньорите се двоумят дали да попаднат в окончателния лист.

Иначе Бърнард Текпетей продължава да затвърджава чудесната си форма, като при триумфа над Берое с 4:0 вкара два гола, асистира за трети и също така още две негови попадения бяха анулирани. Така активът му единствено през този сезон е 7 гола в 11 мача, като с попаденията си в Стара Загора той стана най-резултатният ганаец в Европа, изпреварвайки Мохамед Кудус от Аякс, който е с 5 попадения. Трети в самобитната ранглиста е Осман Букари от Цървена звезда, който има 4 гола.

Определено за Лудогорец ще е огромна чест да има собствен състезател на шампионата в Катар. С шансове е и полякът Якуб Пьотровски. На предходния Мондиал - този в Русия през 2018 година, разградчани имаха собствен представител - Якуб Горалски, който игра за " тайфа полска ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР