Крилото на Локомотив (Пловдив) Момил Цветанов смята, че тимът му

...
Крилото на Локомотив (Пловдив) Момил Цветанов смята, че тимът му
Коментари Харесай

Момчил Цветанов: Не трябва да се срамуваме

Крилото на Локомотив (Пловдив) Момил Цветанов счита, че отборът му няма от какво да се срами след загубата с 0:1 от Страсбург и отпадането от Лига Европа. Според него " Смърфовете " израстват с всеки мач и това не би трябвало да стопира.

“Отново един много добър мач за нас. След всеки мач в Европа израстваме като тим, израстваме като персони, като колектив и се вижда, че единствено това е пътя и изобщо не би трябвало да се срамим, а би трябвало да сме горди от това, което направихме. Защото през днешния ден показахме, че парите не играят на терна. Бяхме ги разузнали добре, бяхме готови и знаехме какво ни чака. Въпросът е, че по безусловно еднакъв метод се разви и втория мач - гол който ги успокои. Ние имахме много шансове и в случай че бяхме съумяли да вкараме един гол, срещата можеше да се развие по по-различен метод. Щяхме да забележим по какъв начин биха реагирали, в случай че ги стреснем с един гол”, съобщи Цветанов.

“Ранните голове за Страсбург в двата мача ги приписвам само и единствено на шанса. Нищо друго не виждам с какво ни превъзхождаха през днешния ден. Видя се, че дяволът не е толкоз черен. Излязохме, играхме като еднакъв с еднакъв. И в първия и във втория мач притежавахме повече топката, бяхме освободени и знаехме, че няма какво да губим. Единствено скърбя, че не успяхме да отбележим един гол и да зарадваме хората, които одйдоха дотук да ни поддържат, за което доста им благодаря, както и на тези, които гледаха по телевизора”, сподели още футболистът.

“Амбициите ни са да бъдем в първата шестица. Това си казахме в съблекалнята. Не би трябвало да даваме и крачка обратно от това, което сме постигнали. Единствено и единствено би трябвало да продължим нагоре и тази последователност, която имаме като колектив, като отношение, като себераздаване, би трябвало да го задържим и единствено да се надгражда”, приключи крилото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР