Крилото на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов сподели мнението си за

...
Крилото на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов сподели мнението си за
Коментари Харесай

Момчил Цветанов: При Тунчев играем много по-атрактивно, отколкото при Акрапович

Крилото на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов показа мнението си за идния мач против ЦСКА-София. Двубоят е в събота на " Българска войска " и на този стадий се явява директен конфликт за второто място в класирането.

" В събота се изправяме против някогашния ни ментор. Това не би ни повлияло, в противен случай. Би ни стимулирало да бъдем като пестник и да покажем, че даже и без него Локомотив е жив и Локомотив продължава напред ", съобщи Цветанов пред " Диема Спорт ".
" Откакто Александър Тунчев застана отпред на Локомотив, тимът закупи напълно друг образ и стартира да играе по-атрактивен футбол ", уверен е някогашният футболист на " алените ".

" Имам шест купи на България. И последната бе точно против ЦСКА. Дори на мен се падна достойнството да кажа финалната дума в дуела. Мигът, в който вървях към топката, за мен нямаше друга цел с изключение на да развеселявам многочислените наши почитатели на стадиона. Засилих се, вкарах топката във вратата и останалото към този момент е история ", добави Цветанов.
" От 2,5 години към тук и най-яркият ми спомен е дербито против Ботев (Пловдив) във финала за Купата. Тогава Ален Ожболт вкара с пета гол, който радва и до ден сегашен нашите последователи ", спомни си още той.

" Смятам, че извоюваният трофей ни даде повече убеденост и криле да покажем по-добър футбол в България и на европейската сцена ", съобщи още Момчил Цветанов. efbet Лига 20 кръг, събота 6 март  ЦСКА-София 17:30предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР