Крилото на италианския елитен СПАЛ (Ферара) Марко Янкович обясни пред

...
Крилото на италианския елитен СПАЛ (Ферара) Марко Янкович обясни пред
Коментари Харесай

Крило на Черна гора: Измислена дузпа ни отне победата срещу България

Крилото на италианския първокласен СПАЛ (Ферара) Марко Янкович изясни пред медиите в Черна гора, че всички в националния тим на тази страна са окуражени да съберат колкото се може повече точки до края на евроквалификациите.

Вече трети ден тимът от дребната балканска страна се приготвя за срещите си с България и Косово от група А.

"Ясно е, че мотивация не може и не би трябвало да ни липсва, когато се играе за националния тим. Важно е да се знае, че с добра игра може да се реализира добър резултат. Срещу България би трябвало да дадем максимума от себе си и да създадем всичко, което е по силите ни, с цел да излезем от терена с три точки. Никога не е било под въпрос желанието ми да дам всичко от себе си. И постоянно е било по този начин. А дали е било задоволително обратно във времето, може да се проучва. Ние сме експерти. Никой от нас не играе за националния тим или за клуба си, без да дава на 100 процента”, съобщи Янкович.

Янкович се върна на първия мач сред България и Черна гора, който приключи 1:1 в София. Тогава доста противоречива дузпа, отсъдена от рефера Руди Буке, донесе точка на българския отбор.

"Ако можем да го кажем по този начин - победихме българите в София, само че в края на мача се отсъди несъществуваща дузпа за тях и ни лиши успеха. Сега сме в друга обстановка, квалификациите са към края си, ние имаме нов селекционер. Запознати сме с неговите условия и имам вяра, че ще можем да спечелим, споделя още Янкович.

И "храбрите соколи ", и България имат по 2 точки в акцията, а действителната борба сред двата отбора ще бъде да се избегне последното място в групата. Англия е любимец в групата с 12 точки от 4 мача, а Чехия и Косово ще се борят за 2-ата позиция./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР