Крилото на Черноморец Джордан Тъкър се превърна в най-полезния състезател

...
Крилото на Черноморец Джордан Тъкър се превърна в най-полезния състезател
Коментари Харесай

Играч на кръга - Джордан Тъкър

Крилото на Черноморец Джордан Тъкър се трансформира в най-полезния играч на 27-ия кръг в НБЛ съгласно Sportal.bg . С едно от най-хубавите самостоятелни представяния от началото на сезона американецът поведе тима си към пирова победа над Левски със 104:94 в столичната зала “Триадица ”.
 Черноморец най-накрая пречупи Левски и се намести в топ 3 на НБЛ Черноморец най-накрая пречупи Левски и се намести в топ 3 на НБЛ
Във въпросния дуел в София Тъкър записа рекордните си за сезона 41 точки, към които добави още 6 битки, 3 асистенции и 3 откраднати топки. Реализаторът стори това със единствено 15 стрелби от игра - 9/15, в това число 5/8 от тройката, като бе съвсем непогрешим от наказателната линия, откъдето означи 18 изстрела от общо 21 опитани. Така Тъкър оформи коефициент на потребно деяние от 49 за 36-те си минути на терена в дуела против “сините ”.
 Джордан Тъкър пред Sportal.bg: Искахме да си го върнем на Левски Джордан Тъкър пред Sportal.bg: Искахме да си го върнем на Левски
Така американецът изригна за втори следващ път против Левски, откакто на полуфинала в шампионата за Купата на България наниза 29 точки в коша на съперника. Роденият в Ню Йорк играч записва междинни индикатори от 21.6 точки, 5.5 битки и 1.7 асистенции през сегашния сезон в НБЛ.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР