Крилото на Бразилия Винисиус Жуниор записа дебют на Световно първенство

...
Крилото на Бразилия Винисиус Жуниор записа дебют на Световно първенство
Коментари Харесай

Винисиус: Това бе първият ни финал от общо седем

Крилото на Бразилия Винисиус Жуниор записа дебют на Световно състезание в мача против Сърбия (2:0). Той призна, че е удовлетворен от успеха и не е очаквал толкоз положително начало. Освен това той съобщи, че за " селесао " това е бил първият от общо седем финала, които отборът има да изиграе в Катар, визирайки пътя до купата.

" Това бе хубаво начало, моят дебют на Световно състезание. Не чаках да е толкоз добър. Това е първият ни край от общо седем и би трябвало да продължим в същия дух. В съблекалнята постоянно си споделяме да честваме головете с кеф. Щастлив съм за Ричарлисон, който през първото полувреме съвсем не докосна топката. На почивката му споделих да се подготви, тъй като ще получи подавания и би трябвало да ги осъществя. Той постоянно е подготвен да помогне. Толкова години съм мечтал да играя на Световно и съм повече от подготвен. И освен аз, всички сме подготвени да създадем нещо огромно ", съобщи Винисиус.

За страдание Бразилия може да остане без звездата си Неймар, който получи травма по време на мача.

" Той получи травма и да се надяваме, че не е нещо съществено. Неймар е най-важният ни състезател, който носи огромната отговорност в тима. Не желая да давам огромни обещания. Трябва да продължим да работим мач след мач ", сподели още футболистът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР