Крилото на Барселона Ансу Фати е един от най-желаните играчи

...
Крилото на Барселона Ансу Фати е един от най-желаните играчи
Коментари Харесай

Битката за Ансу Фати вече започна

Крилото на Барселона Ансу Фати е един от най-желаните играчи сега. Има действителен късмет той да бъде пуснат на пазара през идващото лято, а борбата за подписа му към този момент е стартирала, разкрива трансферният специалист Фабрицио Романо.

Няколко клуба от Англия съществено обмислят опцията да го вземат в редиците си. Става въпрос за Ливърпул, Челси и Арсенал. Според информациите на Романо, въпросните клубове към този момент са осъществили контакт с сътрудника на играча, с цел да проучат опцията за предстоящ трансфер. На този стадий обаче никой от тях не е стартирал действителни договаряния, като това е по-вероятно да се случи чак през лятото.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
20-годишният футболист проби в първия тим на каталунците през сезон 2019-20 и още незабавно се видя, че има голям капацитет да се трансформира в огромна звезда в идващите години. Тежка травма обаче спря развиването му, а откакто се възвърне той към момента не може да откри предходната си форма. В момента той е по-скоро със статут на запаса в състава на Чави Ернандес и бъдещето му остава неразбираемо.

На " Камп Ноу " към момента не са се отказали от Фати и не желаят да го изтърван толкоз елементарно. Бъдещето му обаче ще зависи от това по какъв начин ще се показа до края на сезона и какви ще бъдат трансферните проекти на Барса за идващото лято. Не е изключено крилото да бъде продаден, с цел да може клубът да събере пари за привличането на различен състезател.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР