Крилото на Барселона Александър Везенков показа отдадеността си на каузата

...
Крилото на Барселона Александър Везенков показа отдадеността си на каузата
Коментари Харесай

Александър Везенков: Мисля само за България, другото - след 2 юли


Крилото на Барселона Александър Везенков сподели отдадеността си на идеята “национален отбор”, заявявайки, че мисли само за представянето си с екипа на България сега. 22-годишният левичар вкара 20 точки при успеха с 81:61 над Тунис в първия надзорен мач на “лъвовете” това лято и показа още, че ще мисли за клубното си бъдеще след 2 юни, когато е последната международна подготовка от първата фаза.

“Чувствам се добре. Нямаме доста време. С всеки минал ден ще се сплотяваме. Ще научаваме играта си, малко по-различно е от предишния път и на 29 юни ще бъдем подготвени. Има въодушевление, момчетата са добре готови, упражняваме доста крепко, въпреки че през днешния ден не показахме всичко, за което работим. Трябва да бъдем подготвени за Исландия, тъй като би трябвало да победим”, разкри Везенков.

“Психически съм доста добре, физически също. Не знам кой се съмнява и кой не. Ще бъда изцяло подготвен. Винаги имам вяра в нашия тим. Не би трябвало да съжаляваме за предишното. Няма различен път, няма друга алтернатива, друга от победата”, продължи той.

“В момента ме интересува само България. След 2 юли ще забележим какво ще се случва. Чакам Барселона и съм концентриран върху националния отбор”, приключи крилото.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР