Крилото на Балкан Христо Захариев отново ще играе на финал

...
Крилото на Балкан Христо Захариев отново ще играе на финал
Коментари Харесай

Христо Захариев: Надявам се да станем шампиони, двойно по-мотивиран съм

Крилото на Балкан Христо Захариев още веднъж ще играе на край с Балкан, откакто отборът му продължава напред след триумф с 3-1 победи над ЦСКА. Тази вечер ботевградчани отстраниха “армейците ” посредством победа с 92:83 в столицата.
 Балкан умъртви шампионските очаквания на ЦСКА и още веднъж доближи до финала в НБЛ Балкан умъртви шампионските очаквания на ЦСКА и още веднъж доближи до финала в НБЛ
“Започнаха доста нападателно в нахлуване и натрупаха разлика, само че ние знаехме, че в случай че направляваме мача, в един миг те ще се изморят и предадат. Точно това стана най-после и успяхме да ги пречупим. Спряхме тяхната битка, която ни тормозеше доста през първото полувреме - получихме доста точки от втори късмет. Като цяло играхме с огромно предпочитание, всички знаехме какъв брой е значимо да спечелим поради напрежението в възможен пети мач. Бяхме доста стимулирани да затворим серията през днешния ден и доста се веселя, че успяхме да го създадем. Сега съм двойно по-мотивиран, доста се надявам този път да успеем да станем първенци. Ще е доста тежък край, сигурно. Мисля, че този път ще успеем. Черонморец играят добър баскетбол, само че и Рилски имат добър тим. Това, че водят не значи нищо ”, сподели Захариев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР