Крилото на Академик Пловдив Томислав Минков говори след тежкото поражение

...
Крилото на Академик Пловдив Томислав Минков говори след тежкото поражение
Коментари Харесай

Томислав Минков: На мачовете все едно ни ги няма главите

Крилото на Академик Пловдив Томислав Минков приказва след тежкото проваляне от водача в класирането Рилски състезател с 60:95 в среща от седмия кръг на НБЛ. Талантливият баскетболист приключи с дабъл-дабъл от 15 точки и 11 битки, като счита, че след Нова година тимът му ще покаже напълно друго лице.
 Рилски състезател оглави класирането в елита Рилски състезател оглави класирането в елита
“Не можахме да отговорим на агресивността на Рилски състезател. Те излязоха по-концентрирани, а ние не бяхме фокусирани. Особено като си в пай състав като посетител се получава мъчно и това е резултатът. Гледаме единствено напред, имаме цялостен сезон да се напаснат нещата и контузените играчи да оздравеят. Надявам се с всяка подготовка да се представяме все по-добре и по-добре. По принцип работим много над отбраната и считам, че почти се оправяме добре на тренировки, само че на мачовете все едно ни ги няма главите. Не сме фокусирани и позволяваме доста лесни точки. Смятам, че след Нова година, когато всички оздравеят и сме в цялостен състав, Академик ще покаже друго лице ”, сподели Минков.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР