Крейг Хамилтън-Паркър е британски пророк. Той става известен и се

...
Крейг Хамилтън-Паркър е британски пророк. Той става известен и се
Коментари Харесай

Известен британски пророк изправи косите на европейците! Ето какво ни чака през 2018 година

Крейг Хамилтън-Паркър е английски оракул. Той става прочут и се трансформира в благонадежден източник на информация за бъдещето, откакто редица негови предсказания се оказват извънредно точни. Той е предсказал както Брекзит, по този начин и избирането на Доналд Тръмп за президеннт на Съединени американски щати. Сред сполучливите му предсказания е и нещастието, разиграла се в Лас Вегас. Сега, той направи предсказанието си за идната 2018 година. Ясновидецът разказва доста детайлно какво ни чака през идната година. Той разкрива, че едно от нещата, с които целият свят ще би трябвало да се оправи, са естествените катаклизми.

Страшно ще бъде в Италия, където по думите на известния английски оракул ще изригне вулканът Везувий. Това ще провокира нещастия в средиземноморската страна. В Съединени американски щати и Австралия пък ще има всеобщи пожари, които ще нанесат невъобразими вреди върху природата. Страшно ще стане и на Антарктида, където ще се получи разлом, който ще нанесе непоправими вреди върху ледения шелф на континента. Повсеместно на Земята ще има редица трусове, които ще бъдат по-страшни и разрушителни от тези, с които човечеството се оправи в последните години.

Пророкът разкри и какво ни чака в политически и стопански проект.

През 2018 година в Щатите ще бъде осъществен несполучлив опит да бъде свален президентът Тръмп. В Северна Корея също ще има опит за събаряне на президента Ким Чен Ун, който ще бъде сполучлив. В икономическо отношение следва тежка година за всички страни в света. Хамилтън-Паркър е уверен, че Китай и Русия ще се обединят в стопански съюз против Съединени американски щати, което ще докара до стопански срив в Щатите. Логично, този срив ще се отрази и на страните от Европа. Пророкът счита, че през 2018 година ще избухне и грипна пандемия, в резултат на използването на биологични оръжия.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР