Крейг Дейвид продаде апартамента си в Маями за 4,3 милиона

...
Крейг Дейвид продаде апартамента си в Маями за 4,3 милиона
Коментари Харесай

Крейг Дейвид продаде дома си в Маями за 4,3 милиона долара

Крейг Дейвид продаде жилището си в Маями за 4,3 милиона $, т.е. за сума, която е с 1,45 милиона $ по-малка от желаната в началото от него цена, заяви Контактмюзик.

``
реклама

Изпълнителят на шлагера " Fill Me In " смъкна цената на жилището си, което е с две спални. Крейг Дейвид в началото го бе оповестил за обмен за 5,75 милиона $.

Тридесет и осем годишния артист е прочут с обилните празненства, които организираше в жилището си. Там гостите имаха опция да се полюбуват на прелестни гледки към океана. Шумните празненства с присъединяване на към 150 души бяха съпроводени със специфични светлинни резултати. В жилището има също професионално звукозаписно студио.

Крейг Дейвид по-рано довери, че се чувствал отпаднал от празненствата, и че животът му бил по-спокоен, откогато се открил още веднъж в Лондон. " Когато си на 38, значимите за теб неща се трансформират - сподели той. - Партитата там останаха в предишното. Сега пребивавам на друго място. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР