Кресна. Структурата на ГЕРБ в Кресна проведе отчетно-изборно събрание. На

...
Кресна. Структурата на ГЕРБ в Кресна проведе отчетно-изборно събрание. На
Коментари Харесай

Благоевград: Структурата на ГЕРБ-Кресна номинира ново общинско ръководство

Кресна. Структурата на ГЕРБ в Кресна организира отчетно-изборно заседание. На срещата участва oбластният координатор на ГЕРБ и депутат Даниела Савеклиева. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. На събранието бе показан доклад за активността на структурата от досегашния общински началник Георги Георгиев.
За общински началник бе номинирана Валентина Таскова, която бе подкрепена от всички присъстващи. За учредителен секретар бяха номинирани Георги Георгиев и Димитрина Сребърнова, като повече гласове получи Георги Георгиев. За членове на общинското ръковоство бяха издигнати 8 кандидатури.
Областният координатор на партията Даниела Савеклиева благодари на членовете на партията за дейната им работа на последните избори и за постигнатите резултати.
„ Вярвам, че новото общинско управление ще продължи да работи старателно, с цел да върви организацията напред. През годините вашата конструкция е посочила, че може се оправя с тежки задания и да работи в сложна конюнктура. Уверена съм, че ще бъдете стимулирани и дейни и отсега нататък ”, сподели Даниела Савеклиева. Тя акцентира, че е значимо общинските съветници от ГЕРБ да провеждат приемни освен в Кресна, само че и в останалите обитаеми места от общината. „ Само срещите с хората, могат да дадат противоположна връзка за отношението им към протичащото се “, безапелационен бе националният представител.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР