Кресливи жени с уж болни деца. Това са майките на

...
Кресливи жени с уж болни деца. Това са майките на
Коментари Харесай

Валери Симеонов със скандално изказване за протестиращите майки на деца с увреждания

Кресливи дами с сякаш заболели деца.

Това са майките на деца с увреждания, които стачкуват пред Народното събрание, съгласно вицепремиера Валери Симеонов. Спорното му изявление е направено в изявление за телевизия СКАТ след съвещанието на Съвета за тристранно съдействие във вторник, само че закупи публичност през днешния ден, откакто бе публикувано от предаването "Господари на ефира ". Според вицепремиера Законът за хората с увреждания е заченат в грях и майките на деца с увреждания са оказали напън, и са употребявали децата си, с цел да реализиран материални цели.

Припомняме, ръководещите и майките не престават разговора за приемане на специфичен закон за хората с увреждания. На последния митинг дамите доведоха част от децата си, които са в инвалидни колички. След това разпънаха палатки пред прозорците на властта и спаха там цяла нощ.

"Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопроектът е заченат в грях ", декларира вицепремиерът и съпредседател на "Обединени патриоти " във връзка Закона за хората с увреждания.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР