Кремонезе иска да си върне крилото Радослав Кирилов, пишат медиите

...
Кремонезе иска да си върне крилото Радослав Кирилов, пишат медиите
Коментари Харесай

Крило на Славия има оферта от Италия

Кремонезе желае да си върне крилото Радослав Кирилов, пишат медиите в Италия. Сайтът sportgrigiorosso твърди, че кариерата на футболиста се е възродила след прекосяването му в Славия и отборът от Кремона може отново да огледа към него. Кирилов носи екипа на Кремонезе през сезон 2014/15, като записа 23 мача и 4 гола. Тогава той бе чартърен от Киево.

В момента Кремонезе е на 17-о място в Серия " Б ", като водеше борба за оцеляване, преди шампионатът да бъде преустановен. 27-годишният Радослав Кирилов е познато име в Италия, където е ритал още за Римини, Лумедзане, Карпи, Венеция и Вис Песаро.

Друго италианско издание - Vivere Fermo, пък предложи на клубовете в страната да погледнат към някогашния бранител на Славия Петко Христов (21 г.). В момента той е част от третодивизионния Бишелие. Централният защитник попадна в материал за играчи от Серия С, които би трябвало да бъдат следени от клубовете от елита и Серия Б отсега нататък.

" Има няколко млади и перспективни футболисти в третия ешелон, които с оглед очертаващата се финансова рецесия в клубовете биха свършили отлична работа. Петко Христов бе притеглен във Фиорентина от Славия през 2017 година. За него бяха платени 2 млн. евро. Вижда се, че натрупа опит, а Серия С му е тясна. Показва израстване и заслужава внимание ", се споделя в материала.

В Италия Христов рита и за Тернана. Брат му Андреа към момента е част от Славия, където е закрепостен титуляр в центъра на отбраната.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР