Кремена Халваджиян прави опити да се върне в предаването На

...
Кремена Халваджиян прави опити да се върне в предаването На
Коментари Харесай

Връща ли се Кремена Халваджиян в На кафе?

Кремена Халваджиян прави опити да се върне в предаването " На кафе " от тази есен, твърди Уикенд. Припомняме, че преди няколко години тя бе уволнена от предаването, в което се изявяваше дълго време като стилистка.

Мълвата в медийните среди обаче носи, че тя е пуснала пипала още веднъж да се върне на остарялото си работно място. Кремена и още няколко от хората на Гала бяха съкратени през 2020 година в разгара на пандемията от КОВИД-19 като задачата на продукцията на Нова тв бе усъвършенстване на разноските.

Впоследствие обаче тя не бе върната, а решението бе на тогавашната шефка Миляна Велева.

От няколко месеца Кремена ухажва настоятелно новата шефка на " Съдържание и продукция " Тара Нури като несъмнено задачата й е да се върне още веднъж на работа. Така че не е изключено със старта на новия сезон да забележим Кремена Халваджиян на скамейката на панелистите, само че не като хоноруван кадър, а на твърда заплата.

Припомняме, че дамата на Халваджиян, която е и първа приятелка на Гала, одобри доста тежко отстраняването й от предаването. Тя обаче не е ядосана на Гала, която нямала въобще думата в тази ситуация.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР