Кремълската мафия си позволи да организира нещо, което никой, за

...
Кремълската мафия си позволи да организира нещо, което никой, за
Коментари Харесай

Доц. д-р Момчил Дойчев пред Sofia24.bg: Кремълската мафия си позволи да организира нещо, което никой не си представяше, че може да се случи

Кремълската мафия си разреши да провежда нещо, което никой, за жалост, не си представяше, че може да се случи. Да нападне прилежаща страна с цялата мощ, с която разполага и да стартира безчовечен бомбардировки, в това число и против мирните жители, с цел да пречупи волята на украинския народ. Това сподели пред Sofia24.bg доцент доктор Момчил Дойчев, съпредседател на Атлантическия съвет на България и учител в Нов български университет, по време на митинга в защита на украинските жители пред президентството. 

Той бе безапелационен, че украинският народ няма да се съобщи и войната няма да бъде извоювана. 

" Под краката на окупаторите ще ври и кипи. Там където са завзети краткотрайни позиции ще има мощно партизанско придвижване и окупаторите ще бъдат унищожавани където и да се намират ", посочи доцент Дойчев.

" Днес пред президентството се случи едно удивително събитие, един голям протест. Той е единствено началото от поредност от събития, които започнаха с митингите пред посолството на Украйна в София. Тези събития към този момент са всяка вечер. Това ще продължи, до момента в който продължи експанзията на Путин. Нашата цел е да събудим българския народ и да спрем пропагандата по доста от българските, в това число и национални медии. Ние желаеме да кажем истината за Украйна, за ужасите на войната, която наши сънародници не схващат, че на следващия ден може да се случи и на нас. Ние желаеме да напомним нашите полезности, които са ни завещани от Ботев и Левски, а не тиранията, която доминира в Кремъл ", разяснява доцент Дойчев.

Повече можете да видите във видеото:

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР