Кремъл заяви в сряда, че не е загрижен от това,

...
Кремъл заяви в сряда, че не е загрижен от това,
Коментари Харесай

Русия не се притеснява от развитието на ядрения арсенал на Китай

Кремъл съобщи в сряда, че не е угрижен от това, че Китай усилва опциите на своя нуклеарен боеприпас, наблягайки " напредналото стратегическо партньорство " на Москва с Пекин и суверенното право на Китай да подсигурява личната си сигурност.

Китай разкри първите си нуклеарни подводници с управляеми ракети , показва последния отчет на Пентагона за китайската войска. Те дават на Пекин благоприятни условия за нахлуване по суша и море, които в миналото бяха единствената област на американски и съветски кораби.

Русия построи още по-тесни търговски, политически връзки и връзки в региона на сигурността с Китай, част от това, което те назовават ​​партньорство " без ограничавания " , след решението на Москва да изпрати десетки хиляди бойци в Украйна през февруари 2022 година, което провокира широкообхватни западни наказания.

Докладът на Пентагона, оповестен на 20 октомври, бележи първото явно удостоверение, че модифицираните подводници, следени в китайските корабостроителници през последните 18 месеца, са подводници вид 093B с управляеми ракети.

Русия поправя личното си законодателство по нуклеарни въпроси този месец, като Народното събрание в сряда приключи приемането на закон, който отдръпва ратификацията на Москва на световния контракт, забраняващ тестванията на нуклеарни оръжия.

Русия споделя, че няма да възобнови нуклеарните опити, в случай че Вашингтон не го направи , само че специалистите по надзор на въоръженията са загрижени, че може да се доближава към тест, който Западът би възприел като заплашителна ескалация в подтекста на войната в Украйна.
 Руският парламент утвърди отдръпването на Москва от Договора за възбрана на нуклеарните опити
Руският парламент утвърди отдръпването на Москва от Договора за възбрана на нуклеарните опити

Остава единствено съветският президент да подпише закона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР