Кремъл заяви в неделя, че не е възможно Русия да

...
Кремъл заяви в неделя, че не е възможно Русия да
Коментари Харесай

Кремъл: Пълната изолация на Русия е невъзможна

Кремъл съобщи в неделя, че не е допустимо Русия да бъде изцяло изолирана, макар че Западът продължава да постанова наказания против Москва поради военната й интервенция в Украйна.
„ Не може да има цялостен вакуум или изолираност на Русия, това е технологически невероятно в актуалния свят “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред съветската държавна телевизия.
Светът е „ доста по-голям от Европа “, сподели той и добави: „ Рано или късно ще би трябвало да изградим разговор, без значение дали някои оттатък океана го желаят или не “.
Западните столици удариха Русия с невиждани стопански наказания, откакто Москва нахлу в Украйна на 24 февруари.
Има също забрани за пътешестване и заледяване на активи на редица държавни фигури, в това число президента Владимир Путин.
Говорейки за опцията за среща сред Путин и президента на Украйна Володимир Зеленски, Песков сподели, че това е „ хипотетично допустимо “, само че ще изисква писмен документ, координиран от двете страни по време на мирните договаряния с Киев.
За да се състои срещата, Песков сподели, че делегациите би трябвало да показват "конкретен документ ".
„ Не набор от хрумвания, а съответен писмен документ “, добави той.
По-рано в неделя основният договарящ на Русия в договарянията за преустановяване на огъня с Украйна сподели, че е прекомерно рано за среща на най-високо равнище за преустановяване на спора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР