Кремъл заяви днес, че подкрепя балансирания подход по въпроса с

...
Кремъл заяви днес, че подкрепя балансирания подход по въпроса с
Коментари Харесай

Песков: Русия избира балансирания подход при употребата на ядрени оръжия

Кремъл съобщи през днешния ден, че поддържа " уравновесения метод " по въпроса с използването на нуклеарни оръжия, който да не се основава на страсти. Това се случи, откакто основен съдружник на президента Владимир Путин прикани Русия да употребява " нуклеарно оръжие с дребна мощ " в Украйна, заяви Ройтерс.

На рецензията на Рамзан Кадиров, глава на Чеченската република, към съветското военно управление, отговори представителят на Кремъл – Дмитрий Песков. Той съобщи пред кореспонденти, че това е доста прочувствен миг и управниците на другите райони имат право да показват мнението си, само че методът на Русия не би трябвало да бъде воден от страсти.
 
" Дори в сложни обстановки, страстите би трябвало да се държат настрани от правенето на оценка. Затова избираме да сме уравновесени и справедливи ", съобщи той, съобщи Българска телеграфна агенция.

Песков сподели още, че основанията за приложимост на нуклеарни оръжия са заложени в съветската нуклеарна теория. Тя разрешава използването на нуклеарни оръжия, ако те – или различен тип сходни оръжия – бъдат употребявани против Русия или Русия е изправена пред екзистенциална опасност от стандартни оръжия.

Кремъл съобщи, че тези нуклеарни отбрани се отнасят и за четирите региона на Украйна, които са в развой на анексиране от Москва.

Миналия месец Путин предизвести Запада, че " не е блъфирал ", казвайки, че Русия е готова да брани територията си с нуклеарни оръжия. В петък той съобщи, че Съединени американски щати са основали " казус " след потреблението на нуклеарни бомби в Япония в края на Втората международна война.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР