Кремъл заяви, че опитите на Запада да представи изборите като

...
Кремъл заяви, че опитите на Запада да представи изборите като
Коментари Харесай

Независими наблюдатели на изборите в Русия - вотът е бил фарс

Кремъл съобщи, че опитите на Запада да показа изборите като нелегитимни са нелепи

Независима съветска неправителствена организация за наблюдаване на изборите съобщи, че извоюваният от Владимир Путин с близо 90% от гласовете президентски избор е бил най-манипулираният и подкупен в историята на Русия, съобщи Ройтерс. 

Според „ Голос “ („ Глас “) тридневните избори, които завършиха през вчерашния ден, не могат да бъдат признати за същински, тъй като „ акцията е минала в конюнктура, в която съществени положения в съветската конституция, гарантиращи политическите права и свободи, всъщност не са били спазени “.

„ Никога до момента акцията за президентски избори не е отстъпвала по подобен метод от демократичните стандарти “, съобщи организацията.

Кремъл приветства през днешния ден успеха, реализирана при рекордна изборна интензивност от 77,4%; съгласно съветското президентство тя е посочила, че съветският народ се е „ консолидирал “ към Путин. Оттам прибавиха, че опитите на Запада да показа изборите като нелегитимни са нелепи. Съединените щати, Германия, Англия и други обявиха, че гласуването не е било нито свободно, нито почтено заради лишаването от независимост на политически съперници и цензурата.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР