Кремъл заяви, че думите на президента Джо Байдън за руския

...
Кремъл заяви, че думите на президента Джо Байдън за руския
Коментари Харесай

Кремъл за луд кучи син: Това е позор за САЩ

Кремъл съобщи, че думите на президента Джо Байдън за съветския му сътрудник Владимир Путин са позорни за Съединени американски щати и за тези, които си служат с сходна лексика, правейки несполучлив опит да наподобяват като " холивудски каубои ", съобщи Ройтерс.

" Използването на сходен език от американския президент против президента на друга страна надали ще засегне нашия президент ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред репортера от държавната телевизия Павел Зарубин. " Но това унижава достолепието на тези, които си служат с сходна лексика. "

" Това е срам за самата страна, приказвам за Съединени американски щати ", добави той.

По думите на Песков изявлението на Байдън " евентуално е някакъв опит да наподобява като холивудски каубой. Но, почтено казано, не мисля, че е допустимо ", добавя Българска телеграфна агенция.

" Господин Путин казвал ли е в миналото даже една обидна дума по Ваш адрес? Такова нещо в никакъв случай не се е случвало. Затова считам, че потреблението на сходна лексика унижава достолепието на самата Америка. "

Вчера Байдън назова Путин " вманиачен кучи наследник " на събитие в Сан Франциско за набиране на средства за предизборната си акция, вмъквайки тези думи, до момента в който отправяше предизвестие, че постоянно е имало опасност от нуклеарен спор, само че че най-голямата опасност за съществуването на човечеството остават климатичните проблеми.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР