Кремъл спря достъпа медиите, които са против войната. Най-известните от

...
Кремъл спря достъпа медиите, които са против войната. Най-известните от
Коментари Харесай

Кремъл спусна информационен мрак; черен списък на медии и журналисти, също и от България

Кремъл спря достъпа медиите, които са срещу войната. Най-известните от тях са „ Новая газета “, „ Эхо Москвы “, „ Дождь “ и други Дори достъпа до уеб страницата на „ Правда “ е спрян. Спряна е и информацията от Съюза на съветските публицисти, които стачкуваха против спусната възбрана преди два дни да се употребяват в изявления думи като „ война “, „ експанзия “, „ окупация “ и прочие. Хакери от Спецотдела на ГРУ и ФСБ са изпълнили заповед, издадена непосредствено от щаба на президента Владимир Путин.
Там е формиран и лист с медии и публицисти, които да бъдат следени и следени. Това оповестиха за Фрог нюз източници от Москва. Те считат, че има „ черен лист “ и на медии в страни от НАТО и Европа, включително и в България, които да бъдат ударени посредством хакерски офанзиви. В листата са и публицисти, които подлагат на критика Путин и остро се опълчват на военната експанзия от страна на Русия по отношение на Украйна.

Задачата да изпратят имената на въпросните „ врагове на Русия “ е предоставена на чиновници на съветските служби, които са в посолствата на РФ и под прикритието на дипломатически постове.

В България са задействани за денонощна работа тролските офиси, ръководени от фабриката за тролове в бизнес-центрове в Санкт Петербург, в региона на Олгино. Цялата информация в интернет за въпросната войска и нейната роля в хибридната война против над 40 страни, включително и нашата страна, от през днешния ден е изтрита.

frognews.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР