Кремъл смята за неприемлива инициативата на американските конгресмени „да не

...
Кремъл смята за неприемлива инициативата на американските конгресмени „да не
Коментари Харесай

Песков: Всеки път ни се струва, че нищо по-нелепо не може да дойде от САЩ, и всеки път се заблуждаваме

Кремъл счита за неприемлива самодейността на американските конгресмени „ да не признават " Владимир Путин за президент, в случай че той реши да се кандидатира за нов мандат, и отбелязва, че това показва на света, че Съединените щати публично се намесват в делата на други страни, Това съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков.

Конгресмените Стив Коен и Джо Уилсън внесоха в Камарата на представителите на Съединени американски щати предложение да не признава съветския президент Владимир Путин за глава на съветската страна, в случай че реши да се кандидатира за нов мандат през 2024 година

„ Разбира се, видяхме го. Всеки път ни се коства, че нищо по-нелепо, нищо по-агресивно, неприветливо и неконструктивно не може да пристигна от другата страна на океана. И всякога се заблуждаваме. Идва, за жалост ", Песков сподели пред кореспонденти.

Но съществено казано, да, това в действителност е отлична проява освен на Руската федерация, само че и на всички страни по света, проява, че Съединените щати публично се намесват във вътрешните работи на други страни. Считаме сходни начинания на конгресмените за неприемливи. Считаме това за интервенция в нашите каузи. И ние сме уверени, че единствено руснаците могат да дефинират кой и по кое време би трябвало да бъде президент на Руската федерация ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР