Кремъл ще проучи плана за победа на украинският президент Володимир

...
Кремъл ще проучи плана за победа на украинският президент Володимир
Коментари Харесай

Кремъл ще проучи плана на Зеленски, ако бъде официално публикуван

Кремъл ще изследва " проекта за победа " на украинският президент Володимир Зеленски, в случай че той бъде публично оповестен, предаде " Ройтерс ".

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза пред кореспонденти, че Русия счита, че не би трябвало да се проучват медийни известия, а " в случай че информацията за това се появи в публични източници, ние, несъмнено, ще я проучим деликатно. Има доста спорна и ненадеждна информация за това, тъй че сме доста внимателни по този въпрос ", посочи Песков.

В момента Зеленски е в Съединени американски щати, където би трябвало да показа проекта си на президента Джо Байдън и двамата му евентуални наследници - Камала Харис и Доналд Тръмп.

С проекта си украинският президент ще се опита да убеди Съединени американски щати и други съдружници да дават спомагателна и по-голяма помощ на страната му в опит да принуди Москва да приключи спора на условия, допустими за Киев. Също по този начин ще се опита да убеди САЩ да разрешат потреблението на американски оръжия надълбоко в Русия.

Украински публични лица допускат, че Русия вероятно може да бъде поканена на среща на върха, с цел да разиска разрешаване на спора според новия проект.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР