„Кремъл се стреми към създаване и удържане на сухопътен коридор

...
„Кремъл се стреми към създаване и удържане на сухопътен коридор
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Путин се провали с разширяването на НАТО, с нищо не можа да изненада Финландия и Швеция

„ Кремъл се стреми към основаване и удържане на сухопътен кулоар до Крим. Ако стигне до Одеса, може да изолира Украйна от Черноморското крайбрежие. Украйна и сега организира контранастъпления. Знаем, че в Харков стигна до границата. В идващите 1-2 месеца ще забележим едно малко оттегляне от съветска страна, само че без основна смяна на обстановката “.

Това съобщи някогашният боен министър Тодор Тагарев пред БТВ. „ Ще се стигне до дипломатическо решение в Украйна, само че то ще бъде в следствие от военните дейности, които няма да приключат скоро. Някои от съветска страна упорстват за арбитражен съд за пленените бойци. Украйна обаче съумя да арестува един от околните олигарси на Путин, който може да бъде сменен против украински бойци. Трудно все още могат да се махнат мините от Черно море, тъй като всеки, който се опита, е под непрекъсната съветска опасност. Кремъл извива ръцете на интернационалната общественост със опасност за апетит. Украйна търси сухопътни коридори за зърното, които обаче го оскъпяват. Освен това, руснаците откраднаха нова земеделска техника и стотици хиляди тонове от реколтата “, сподели още Тагарев.

„ Владимир Путин изясни първоначално, че нямало украинска нация. Той сподели, че НАТО воювал против Русия посредством Украйна. Е, провали се с тази теза, тъй като алиансът ще се уголемява. Швеция и Финландия доста добре осъзнават съветската опасност и търсят своята сигурност в НАТО. Путин няма с какво да ги заплаши, с изключение на с оръжия покрай границите им, само че това надали ги е изненадало “, разяснява някогашният боен министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР