Кремъл се присмя на очакваната кандидатура на Джо Байдън за

...
Кремъл се присмя на очакваната кандидатура на Джо Байдън за
Коментари Харесай

Медведев не изключва Байдън да започне Трета световна война от разсеяност

Кремъл се присмя на предстоящата кандидатура на Джо Байдън за втори мандат като президент на Съединени американски щати.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев съобщи, че американският водач може да " стартира Трета международна война от заплеснатост ".

" Разбира се, прогресивната деменция не е спънка за преизбирането на президента на Съединените щати ", написа той в " Телеграм ".

В обществената мрежа Медведев изреди " достиженията " на американския водач:

" Старият Байдън наподобява върви към втори мандат:
Губи се в офиса си, в гаража на частния си дом Изхарчи повече от 100 милиарда $ за една рухнала страна (Украйна), незнайна за средностатистическия американец Обвинява за всички стопански проблеми на Съединени американски щати политиката на Русия От заплеснатост може да аргументи Трета международна война.
57-годишният Медведев е някогашен президент и министър-председател на Русия. Той стана прочут с обширните си изявления в канала си в " Телеграм ", където

Не за първи път Русия нападна президента на Съединени американски щати. По-рано Медведев назова Байдън " чудноват дядо с деменция ".
 Кремъл: Байдън наскърбява Путин от нервност и отмалялост
Кремъл: Байдън наскърбява Путин от нервност и отмалялост

Американският президент имал и податливост към забравяне
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР