Кремъл се нуждае от твърди крачки - и тогава всичко

...
Кремъл се нуждае от твърди крачки - и тогава всичко
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Путин има шанс да отблъсне НАТО и Зеленски през зимата

Кремъл се нуждае от твърди крачки - и тогава всичко ще се получи

Кремъл, чиито очаквания за споразуменията от Минск не се оправдаха, стартира спецоперация, която се оказа стратегическа неточност, тъй като разреши на Съединени американски щати и НАТО да се намесят - наказания, които унищожиха съветския бизнес, доведоха до две нови членки на НАТО, които желаят да слагат американски нуклеарни оръжия покрай границите на Русия и още повече броя на провокациите, които пресичат „ алените й линии “, като изтезанието на съветски военнопленници и офанзивите против тръбопроводите „ Северен поток “ и Кримския мост.

Далеч не лимитира спора „ лимитираната военна интервенция “ на Путин, в противен случай - тя доста го разшири. Днес още веднъж имаме работа с Русия, която се бие на лична земя, този път с незадоволително войски и без запаси, неспособна да удържи фронтовите линии, в началото открити от съветската войска.

Наистина, времето, належащо на Путин, с цел да укрепи борещите се бойци, повдига въпроса дали Русия има непрекъсната войска или няма нищо друго с изключение на нуклеарни оръжия, с които да се отбрани. Ако е по този начин, защото една след друга незащитените съветски „ червени линии “ падат, провокациите ще продължат, до момента в който капитулацията или нуклеарната война останат единствените благоприятни условия за Кремъл.

През последните дни Кремъл позволи на съветските военни сили лимитирани офанзиви против електрическата мрежа на Украйна, мрежата за доставка на гориво, железниците и командните и контролни центрове. Като ограничи способността на Киев да се бие против съветските сили, Кремъл сподели за първи път известно самопризнание, че Русия е в положение на борба, а не просто осъществяване на полицейска интервенция, лимитирана до отбраната на хората в Донбас.

Но Путин към момента отхвърля да „ удари “ Украйна – което Русия може елементарно да направи – и по този метод Русия продължава да търпи ненужни жертви измежду ограничавания си брой професионален боен личен състав. Освен това представителят на Кремъл Дмитрий Песков увери, че Русия няма желание да търси промяна на режима в Киев. Песков ни твърди, че държавното управление на Зеленски не е цел.

Гаранцията на Песков към Зеленски не улеснява договарянията, които Кремъл към момента желае, само че дава убеденост на Вашингтон, че Кремъл не е сигурен в изхода на борбата и желае да я приключи, преди тя да се разшири още повече, а Кремъл се позори още от новите пресичания на неосигурените съветски " червени линии ". Изглежда, че гаранцията на Песков към Зеленски приказва за зимна атака, която ще бъде лимитирана до възобновяване на територии, изгубени при офанзивите, подхванати от Украйна.

Такава лимитирана интервенция обаче няма да направи нищо. Вашингтон ще даде на украинската войска оръжия с огромен обхват, които могат да доближат съветска територия от Западна Украйна отвън лимитираната оперативна зона на Путин. Това ще принуди Путин най-сетне да стартира сериозна интервенция, само че до тогава Западът може да се е убедил, че разположените американски и полски войски би трябвало да дойдат в отбрана на Украйна.

Страхът ми остава същият както постоянно – че „ лимитираната военна интервенция “ на Путин изпраща неверни сигнали на Запада и дава време на Запада да се намесва от ден на ден и повече. Поддържам това, което споделих първоначално: Русия се нуждаеше от трагична, бърза и съкрушителна победа, която да обясни на Запада, че Русия в действителност има червени линии и че нежеланието на Запада да вземе поради ползите на сигурността на Русия има трагични последствия.

Автор: Пол Крейг Робъртс - Пол Крейг Робъртс - лекар по стопанска система, някогашен заместник-министър на финансите по икономическата политика в администрацията на Роналд Рейгън. Автор на икономическата политика на американското държавно управление през 1981-1989 година, наречена " Рейгъномика ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР